Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Verwarming huren

Is de ruimte te koud of is de verwarming uitgevallen? Wenst u een aangenaam werkklimaat? Besluit tot een verwarming huren bij Klimarent. Wij bieden een verwarmingsoplossing voor elke situatie. U realiseert met onze uiteenlopende verwarmingsapparaten en heaters een optimaal klimaat. Op de bouwlocatie, in de productiehal, het kantoorgebouw of de evenementenruimte. U krijgt verwarming met de noodzakelijke capaciteit, passend bij uw wensen, behoeften en budget. U profiteert van de meest rendabele oplossing en een optimaal verwarmde omgeving.

Onze VCA-gecertificeerde specialisten beschikken over de expertise en ervaring voor een maatadvies bij verwarming huren. Mensen en machines gedijen het beste in een aangenaam klimaat. Wij verhuren bouwverwarming voor een verwarmde bouwlocatie en een optimaal bouwproces. Wij hebben direct inzetbare heteluchtkanonnen of warmtekanonnen voor grote of kleine ruimtes, binnen of buiten. En veel meer eenvoudig en flexibel te plaatsen verwarmingsapparaten. In uiteenlopende maten en met verschillende capaciteit.

Klimarent heeft altijd de beste verwarmingsoplossing paraat. Wij geven een weloverwogen advies op basis van de noodzakelijke capaciteit, de aanwezige faciliteiten en de invloedfactoren. Uw wensen en voorkeuren staan centraal. Wij bieden slimme oplossingen aan, zoals brandstofmanagement voor het op peil houden van de dieselvoorraad van uw kachel of aggregaat. Met onze aggregaten heeft u een (nood)stroomvoorziening voor de gehuurde verwarmingsapparatuur.

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op voor uw vragen, advies of een gratis brochure over ons uitgebreide dienstenpakket.

 

Verwarming huren

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen