Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Stroomvoorziening huren

 Heeft u snel tijdelijke stroom nodig op een plek waar geen elektriciteitsaansluiting voorhanden is? Een stroomvoorziening huren bij Klimarent is de meest flexibele en voordelige oplossing. Wij beschikken over een breed assortiment aggregaten met verschillende vermogens. U krijgt altijd de juiste capaciteit, op de juiste plek en het juiste tijdstip. Wij leveren een stroomvoorziening, met toebehoren als stroomkabels en een verdeelkast. U kunt op veilige wijze meerdere apparaten aansluiten. Wij regelen snel noodstroom om met onze elektrische kachels uw ruimte te verwarmen. Wij denken graag met u mee. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Een mobiele aggregaat huren op een plek waar geen stroom aanwezig is

 Een betrouwbare stroomvoorziening huren bij Klimarent komt als geroepen als u op een plek bent waar geen energievoorziening is. Dat kan een afgelegen bouwlocatie in het buitengebied zijn, of een terrein waar een evenement of activiteit wordt gehouden. Een grote of kleine aggregaat biedt ook uitkomst als u bij een verbouwing, nieuwbouw of renovatie geen vaste netspanning hebt.

 Een mobiele stroomvoorziening wordt veelvuldig gebruikt in de bouw om ’s nachts het bouwterrein ter beveiliging te verlichten. Een tijdelijke stroomvoorziening huren in de vorm van een aggregaat is tevens handig als back-up, in geval de vaste stroom uitvalt. Bestel onze brochure of vraag vrijblijvend advies via ons contactformulier.

 

Met een stroomvoorziening huren gaat uw werk of evenement altijd door

 Of u nu een aggregaat van 15 kVA, 50 kVA, 300 kVA of 600 kVA nodig hebt, Klimarent heeft voor iedere behoefte het juiste apparaat. Uw werkzaamheden of activiteiten kunnen hiermee altijd doorgaan. U bepaalt de exacte duur van de stroomvoorziening huren, wij leveren en plaatsen de apparatuur binnen korte tijd.

 

Wij adviseren u over de beste, meest rendabele en kostenefficiënte oplossing voor uw specifieke situatie. De ene keer is bijvoorbeeld een zwaar aggregaat nodig, dat op vol vermogen draaiend een grote vraag naar stroom moet opvangen. Een andere keer is slechts enkele malen per dag piekvermogen nodig. Er zijn ook huuraggregaten die kunnen opschakelen bij een grotere stroomvraag. De vakspecialisten van Klimarent bedenken de voor u optimale oplossing.

 

Benzine- of dieselaggregaat huren voor divers gebruik

 U kunt bij Klimarent een aggregaat als stroomvoorziening huren in een benzine- of dieselvariant. Een benzine aggregaat is meestal goedkoper in huur en stiller in gebruik. Een diesel aggregaat maakt wat meer geluid, maar blinkt uit in betrouwbaarheid en capaciteit. De speciale stille aggregaten worden regelmatig toegepast in dichtbevolkte gebieden, om te voorkomen dat omwonenden last van het geluid hebben. Ze passen ook goed bij muziekevenementen, zodat de muziek niet wordt verstoord.

Dieselaggregaten bieden uitkomst bij calamiteiten, bijvoorbeeld als de vaste stroomvoorziening door een storing of defect uitvalt. Dankzij de noodstroom kan het gewenste binnenklimaat worden gehandhaafd en worden de productieprocessen niet verstoord. Met een mobiel aggregaat is de elektriciteitsvoorziening snel weer op peil. Klimarent heeft een calamiteitendienst waar u 24 uur per dag op kunt rekenen.

 

Altijd voldoende brandstof dankzij uitgekiend brandstofmanagement

 Een stroomvoorziening huren is één. Nooit hoeven nadenken of er nog wel voldoende brandstof is, is twee. Klimarent biedt een totaaloplossing met brandstofmanagement. Onze aggregaten kunnen op onze smart brandstoftanks worden aangesloten. U heeft dankzij een peilsysteem de garantie dat u altijd over voldoende brandstof beschikt. De hoeveelheid brandstof wordt elk uur automatisch gemeten en elektronisch aan ons doorgegeven. Onze monteurs vullen tijdig uw brandstofvoorraad bij. Uw processen gaan ongehinderd door.

Met een stroomvoorziening huren bij Klimarent speelt u in op elke situatie. U bent bij ons verzekerd van de beste en betrouwbaarste oplossing. Neem nu contact op voor meer informatie of advies. Wij staan klaar om u passend van dienst te zijn.

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen