Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Bekijk onze producten

Opstookprotocol

Nieuwbouwvloeren met vloerverwarming hebben te maken met krimp en zwel; veranderingen die u onder controle wilt hebben voor de installatie in werking treedt. Het correctgecontroleerd en gedocumenteerd laten uitvoeren van het opstookprotocol kan van grote waarde zijn. Klimarent voert het gewenste opstookprotocol graag geautomatiseerd voor u uit, zelfs al vóór de oplevering van het gebouw.

Met ons systeem kunnen wij het opstookprotocol op kleine en grote schaal uitvoeren, of het nu om oppervlakten van 50 m2, 1.200 m2 of nog meer gaat. Wij zorgen niet alleen voor de aanvoer van warm of koud water. We hebben ook de hard- en software ontwikkeld om de aanvoertemperatuur te regelen, de inloop- en uitloopwaarden vast te leggen en deze te rapporteren.

U bent verzekerd van een goed uitgevoerd opstookprotocol in een vroeg stadium van het bouwproces. Dankzij onze, in eigen beheer ontwikkelde opstookprotocolunit bespaart u tijd en geld.

Meer weten? Wij informeren u graag. 
Vraag vrijblijvend advies via ons contactformulier of bestel onze brochure.

Klimarent is dé specialist in het oplossen van tijdelijke klimaatproblemen. Met advies, verhuur, plaatsing, installatie en onderhoud van onze klimaatsystemen zorgen wij voor de juiste oplossing op het juiste moment. Ons productassortiment bestaat uit installaties voor koeling, bevochtiging, verwarming, droging, ventilatie, geurneutralisatie en toebehoren. Met onze oplossingsgerichte aanpakbrede assortimentvakmanschap en hoge servicegraad bieden wij u dé oplossing voor uw tijdelijke klimaatprobleem.

KR-STP70

Max. overdraagbare capaciteit
70 kW
Elektrische aansluiting
schuko
Aanbevolen zekering
10 A
Gewicht
110 kg

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen