Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Bekijk onze producten

Koudwaterbevochtigers

Snel een koudwaterbevochtiger of luchtbevochtiger nodig?

Deze bevochtigers creëren comfortabele kantoorruimtes met de juiste relatieve luchtvochtigheid, waar het voor de mens goed toeven is. Ze zijn snel te plaatsen, direct aan te sluiten op een 220V stopcontact en eenvoudig te bedienen. De mate van vochtverstuiving kunt u zelf instellen.

Onze luchtbevochtigers zijn een uitstekende remedie tegen een slecht klimaat. Een te droge omgeving heeft invloed op mens, machine en materialen. Nadelige effecten kunnen zijn: schade aan vochtgevoelige materialen, haperende machines en gezondheidsklachten bij uw medewerkers, waaronder droge ogen. Met de juiste luchtvochtigheid kunnen mens en machine optimaal functioneren en presteren.

Naast koudwaterbevochtigers verhuren wij ook stoombevochtigers die met name worden ingezet voor ruimtes met elektronica of andere gevoelige apparatuur. Elke situatie is uniek. Wij adviseren u over het juiste systeem of een combinatie van systemen voor de optimale luchtvochtigheid. U kunt vertrouwen op onze kwaliteit.

Meer weten? Wij informeren u graag. 
Vraag vrijblijvend advies via ons contactformulier of bestel onze brochure.

Klimarent is dé specialist in het oplossen van tijdelijke klimaatproblemen. Met advies, verhuur, plaatsing, installatie en onderhoud van onze klimaatsystemen zorgen wij voor de juiste oplossing op het juiste moment. Ons productassortiment bestaat uit installaties voor koeling, bevochtiging, verwarming, droging, ventilatie, geurneutralisatie en toebehoren. Met onze oplossingsgerichte aanpakbrede assortimentvakmanschap en hoge servicegraad bieden wij u dé oplossing voor uw tijdelijke klimaatprobleem. 

KRB-0500

Maximale capaciteit
38l / 24u
Elektrische aansluiting
schuko
Nominaal opgenomen vermogen
0,05 kW
Gewicht (leeg)
20 kg

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen