Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Ontvochtiger huren

Met een ontvochtiger huren bij Klimarent creëert u snel droge ruimtes, muren en vloeren. Wij bieden droogoplossingen in de vorm van condensdrogers en adsorptiedrogers. Onze bouwdrogers zorgen voor een snelle vochtverwijdering. Dekvloeren, schilderwerk en spuitwerk drogen snel. U voorkomt hiermee stagnatie in de bouw. Onze adsorptiedrogers zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een zeer lage relatieve luchtvochtigheid nodig is. Denk aan de farmaceutische of chemische industrie, of opslagruimtes en koelruimtes voor bederfelijke waren.

Met een ontvochtiger huren bespaart u veel tijd en geld. U voorkomt problemen van schimmelvorming én u zorgt voor het juiste klimaat tijdens de bouw- of productieprocessen. Dankzij een juist, gecontroleerd droogproces houdt u schade buiten de deur. Klimarent biedt een totaaloplossing voor het beste resultaat. Combineer de ontvochtiger met ventilatoren en verwarmingsapparatuur om een optimaal klimaat te scheppen. U krijgt advies op maat.

De VCA-gecertificeerde specialisten van Klimarent beoordelen vakkundig uw situatie. Er wordt een betrouwbare vochtmeting uitgevoerd. Wij bieden passende maatregelen aan om natte omstandigheden te voorkomen of op te lossen. Het optimale klimaat wordt zorgvuldig bewaakt. U wendt hiermee hoge kosten van bouwvertraging of productie-uitval af. Heeft u brand- of waterschade? Met een ontvochtiger huren beperkt u de gevolgschade.

Meer weten of vrijblijvend advies? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. Vraag onze gratis brochure aan, of huur direct de gewenste ontvochtiger.

Ontvochtiger huren

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen