Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Kachel huren

Wilt u een kachel huren om het klimaat op uw bouwlocatie of in uw productiehal, kantoorgebouw of evenementenruimte te optimaliseren? Klimarent biedt als VCA-gecertificeerde vakspecialist een verwarmingsoplossing op maat. Van elektrische kachels, luchtgordijnen en mobiele cv’s tot indirect gestookte kachels (op diesel of aardgas), cv-ketels en luchtbehandelingskasten. Wij analyseren wat er al aanwezig is op locatie en wat er nodig is. Afhankelijk van de gewenste capaciteit, het beschikbare budget en de duurzaamheidsbehoefte, zorgen wij voor de beste en meest rendabele oplossing.

 

Elektrische kachels voor kleinere ruimtes of luchtgordijnen voor warme luchtstroom

Wilt u snel een kachel huren om een kleinere ruimte te verwarmen? Onze elektrische kachels zijn zeer geschikt voor ruimtes tot een paar honderd kubieke meter. Wij hebben ze in meerdere maten, met verschillende capaciteit. De flexibele elektrische kachels zijn eenvoudig te plaatsen en ze sluiten in vele gevallen aan op het reguliere stopcontact. De specialisten van Klimarent kunnen snel een noodstroomvoorziening regelen, zodat u binnen korte tijd goede verwarming op locatie hebt.

Voor winkels, kantoorpanden, productielocaties en evenementenruimtes is het van belang om bij de entree de koude lucht buiten te houden, zodat medewerkers, bezoekers en klanten een aangename binnenkomst hebben. Onze luchtgordijnen zorgen voor een gerichte stroom warme lucht bij de entree van uw pand.

 

kachel huren

 

Kachel huren in de vorm van een mobiele cv of luchtbehandelingskast

U kunt een kachel huren in de vorm van een mobiele cv. Afhankelijk van uw wensen, beschikken wij over kleinere, verrijdbare mobiele cv’s en grotere mobiele cv’s. Ze zijn zowel elektrisch als met aardgas of diesel als brandstof beschikbaar. De verplaatsbare cv’s bieden uitkomst bij vervanging van defecte gebouwverwarming, procesverwarming of stadsverwarming. Of op elke locatie waar dringend een warmtebron en warm water nodig is. Wij helpen u tevens uit de brand met niet-verplaatsbare cv-ketels.

Klimarent heeft ook luchtbehandelingskasten in het brede huurassortiment. Deze kasten met zuig- en blaasfunctie worden aangesloten op bestaande luchtkanalen of andere verwarmingsbronnen. Ze zorgen voor een efficiënte en effectieve luchtverwarming. De luchtbehandelingskasten kunnen van verschillende soorten luchtfilters worden voorzien, om een hoge kwaliteit uitgeblazen lucht te garanderen.

 

Indirect gestookte kachels voor grotere ruimtes en bouwplaatsen

Onze indirect gestookte kachels (op diesel of aardgas) zijn bij uitstek geschikt voor grotere ruimtes vanaf circa 1.500 kubieke meter. Ze kunnen tevens op een bouwplaats worden geplaatst, zodat de werknemers tijdens lage buitentemperaturen onder aangename condities kunnen doorwerken. U bent flexibel in de mogelijkheden van dit type kachel huren. De meeste indirect gestookte kachels uit ons aanbod zijn verrijdbaar.

Als u deze kachels binnen in een ruimte wilt gebruiken, monteren wij een rookgasafvoer naar buiten. Is er geen brandstof op locatie voorhanden? Dan kunnen wij een dieseltank bijplaatsen en de dieselvoorraad op peil houden. Ook voor gasoplossingen bent u bij ons aan het goede adres.

 

Klimarent heeft altijd de beste verwarmingsoplossing voorhanden

Klimarent heeft altijd de beste verwarmingsoplossing voorhanden. Wilt u direct een kachel huren? Bel naar 0800 – 55 46 273 of 0800 – 23 555. Onze calamiteitendienst is 24 uur per dag bereikbaar. Wij helpen u ook met aggregaten (als noodstroomvoorziening) en brandstofmanagement. Neem vrijblijvend contact op met uw vragen of verzoeken.

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen