Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Cv-ketel huren

Kunt u tijdelijk niet beschikken over een verwarmingsinstallatie of warmwatervoorziening? Een cv-ketel huren bij Klimarent is een uitstekende oplossing voor noodverwarming of warm water. Wij beschikken over diverse varianten cv-ketels, van klein tot groot. De mobiele cv’s worden veelvuldig gebruikt bij bouwprojecten. De verrijdbare verwarmingsinstallaties zijn een meerwaarde in tijdelijke behuizingen als directieketen, evenementententen, noodkantoren en pop-up stores. Wij leveren de verschillende cv-ketels uit voorraad. U zit nooit in de kou.

cv-ketel huren

Ideale oplossing bij defecte gebouw-, stads- of procesverwarming

Een cv-ketel huren is ideaal als u dringend behoefte aan verwarming hebt. Bijvoorbeeld ter vervanging van defecte gebouwverwarming, stadsverwarming of procesverwarming. U kunt elektrische cv’s huren, of kiezen voor ketels met aardgas of diesel als brandstof. De mobiele verwarmingsketels bieden een flexibele oplossing als er (nog) geen verwarmingsinstallatie of warmwatervoorziening operationeel is. Ze zijn compact en ze kunnen rechtstreeks worden aangesloten op leidingen van een cv-installatie in een gebouw.

 

Een mobiele cv-ketel huren om eenvoudig overal te plaatsen

Met een verrijdbare cv-ketel huren, kunt u uw verwarmingsinstallatie eenvoudig overal plaatsen. Bijvoorbeeld op plekken waar planmatig onderhoud of een calamiteit is. Bij renovatie met bewoning of bij droogprocessen in de bouw met onze ontvochters. Bij productieprocessen of bij evenementen. Onze VCA-gecertificeerde specialisten kunnen u op maat adviseren. Ook voor plaatsing van cv-ketels in magazijnen, laboratoria, utiliteitsgebouwen en hospitality-ruimtes.

Verschillende verwarmingssystemen voor een maatoplossing

Klimarent heeft vele verwarmingssystemen voor een maatoplossing. Naast een cv-ketel huren kunt u bij ons terecht voor elektrische kachels, luchtgordijnen, opstookprotocol, indirect gestookte kachels (op diesel of aardgas) en luchtbehandelingskasten. Wij bieden totaaloplossingen. U creëert een optimaal klimaat tijdens bouwwerkzaamheden met de combinatie van condensdrogers, ventilatoren en verwarmingsapparatuur.

Vraag vrijblijvend om meer informatie, advies of een gratis brochure over onze klimaatoplossingen. Neem contact op voor verwarming, koeling, bevochtiging, droging, ventilatie en geurneutralisatie. Wij denken vakkundig en servicegericht met u mee.

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen