Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Airco huren in Rotterdam

Er zijn vele redenen om een mobiele airco te huren in Rotterdam. Het biedt een flexibele oplossing om kantoorruimtes, serverruimtes of productieruimtes effectief en efficiënt te koelen. Een verrijdbare of verplaatsbare koelinstallatie komt goed van pas bij een hittegolf of bij uitval van of onderhoud aan een vaste airco. Klimarent bedient u in alle gevallen op maat met een hoogwaardige en betaalbare airco-installatie. Uw werknemers houden hierdoor het hoofd koel en uw bedrijfsactiviteiten of processen kunnen probleemloos doorgaan. 

Airco huren Rotterdam

De beste koeling voor uw specifieke situatie

Klimarent behoort tot de Carrier Global Corporation, wereldleider op het gebied van geavanceerde verwarming-, airconditioning- en koeloplossingen. Onze VCA-gecertificeerde, ervaren vakspecialisten beschikken over de noodzakelijke expertise van processen, milieu en veiligheid. Wij denken bij een mobiele airco huren in Rotterdam met u mee over de beste tijdelijke koeling van productieprocessen en ideale klimaatbeheersing in productiehallen, fabrieken, opslagruimtes, datacenters, kantoorpanden, winkels, horecagelegenheden en bouwlocaties. Vaak is een combinatie van systemen de beste keuze, zoals een airco met ventilatie voor een optimale balans tussen temperatuur en luchtvochtigheid. 

 

Voor proceskoeling of comfortkoeling een airco huren in Rotterdam

Elke situatie is anders. Mogelijk wilt u een mobiele airco huren in Rotterdam als grootschalige of kleinschalige proceskoeling of meer als comfortkoeling. Betrouwbare proceskoeling is van groot belang in bijvoorbeeld de maakindustrie, voedingsindustrie, technologische industrie, chemische industrie en farmaceutische industrie. 

Het huren van comfortkoeling biedt een perfecte oplossing als er onvoldoende koelcapaciteit is (bijvoorbeeld in de warme zomerperiode), als de koelinstallatie in onderhoud is of als er een storing aan de installatie optreedt. Comfortkoeling is onder meer ideaal voor thuiswerken , op kantoor, op scholen en in zorginstellingen.

 

Breed assortiment voor mobiele airco huren in Rotterdam 

Klimarent heeft een breed en veelzijdig assortiment mobiele airconditioners. Van luchtgekoelde airco's, lucht-/watergekoelde airco's en airco's op watersysteem tot drycoolers, rooftops, chillers en luchtbehandelingskasten. Met de verschillende soorten flexibele airco’s zijn allerlei ruimtes van klein tot groot te koelen. Denk aan kantoorruimtes, serverruimtes, datacenters, controlekamers, winkels, horecagelegenheden, zorginstellingen en scholen. Wij hebben in ons productassortiment ook airco’s voor bij evenementen, bouwprojecten, filmsets, tv-studio’s en sportaccommodaties.

De specialisten van Klimarent kunnen u op maat adviseren om de juiste (mobiele) airco te huren in Rotterdam. U kunt altijd rekenen op een goed werkend mobiel koelsysteem. Na elke verhuurperiode worden de verrijdbare of verplaatsbare airco’s – onafhankelijk van de verhuurduur – gereinigd, getest, gekeurd en onderhouden. Pas daarna gaat ze weer de verhuur in. De certificering van de moderne apparaten gebeurt volgens de geldende normen. 

 

Naast huur ook vervoer, plaatsing en onderhoud van flexibel koelsysteem

Klimarent is niet alleen uw adres voor een airco huren in Rotterdam, maar wij plaatsen deze tijdelijke klimaatvoorziening ook. Een van onze vakbekwame, ervaren monteurs verzorgt op de gewenste dag en tijdstip het vervoer en de installatie. Daarnaast verricht onze monteur tijdens de verhuurperiode het eventueel noodzakelijke onderhoud.

Bij storing en uitval van uw vaste koelinstallatie staat onze calamiteitendienst 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om uw probleem te verhelpen. Waar nodig combineren wij de koeling met ventilatie voor de meest doelmatige en doeltreffende werking. Onze spoeddienst gaat direct voor u aan de slag, zodat u niet met productie-uitval en navenant hoge kosten wordt geconfronteerd.

 

Dé oplossing als u tijdelijk extra of vervangende koeling nodig heeft

Een mobiele airco huren in Rotterdam is een flexibele oplossing als u tijdelijk extra of vervangende koeling nodig heeft. Klimarent levert de airco’s snel en maakt ze op locatie klaar voor gebruik. Na afloop van de verhuurperiode wordt de koelinstallatie weer door ons opgehaald. Neem gerust contact op voor meer informatie of advies over een airco huren in Rotterdam. Samen komen we tot de beste oplossing.

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen