Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Aggregaat huren

Heeft u een tijdelijke stroomvoorziening nodig op de bouwplaats? Of is er geen stroom aanwezig op de locatie waar u een evenement houdt? Met een aggregaat huren bij Klimarent bent u altijd verzekerd van betrouwbare energie. Wij hebben een breed assortiment aggregaten van groot tot klein, net waar u behoefte aan hebt. Onze VCA-gecertificeerde specialisten adviseren u graag welke huuraggregaat het beste bij uw werkzaamheden of activiteiten past. Klimarent biedt totaaloplossingen. Door het aggregaat aan te sluiten op een smart brandstoftank heeft u de garantie dat u op elk moment over voldoende brandstof beschikt. Neem nu contact op. Wij zorgen ervoor dat uw werk of event altijd kan doorgaan.

Aggregaten als tijdelijke stroomvoorziening op elke locatie

Er zijn diverse redenen voor een aggregaat huren. Het kan zijn dat u bij een verbouwing of nieuwbouw (nog) geen stroom voorhanden hebt. De locatie waar gewerkt wordt, kan zodanig afgelegen zijn dat er geen stroomtoevoer aanwezig is. Of u wilt uw bouwlocatie of evenemententerrein van een back-up voorzien, in geval de stroom onverhoopt uitvalt.

Klimarent heeft mobiele aggregaten die u eenvoudig en snel op de gewenste plek zet. En verplaatst naar een andere locatie. Het huren van een aggregaat biedt een ideale oplossing om uw project van stroom te voorzien. De verschillende aggregatentypes in ons aanbod beantwoorden aan elke vraag. Wij lossen uw stroombehoefte veilig en effectief op.

 

Een losstaand, onafhankelijk werkend benzine of diesel aggregaat huren

Een aggregaat is een tijdelijke stroomvoorziening die onafhankelijk van andere apparaten werkt. Het beschikt over een motor die de stroom opwekt. U kunt met het losstaande apparaat op welke locatie dan ook stroom opwekken. Aggregaten zijn er in vele soorten en maten. U kunt bij Klimarent een grote of kleine aggregaat huren met verschillende vermogens. Wij adviseren u graag welk voltage bij uw werkzaamheden of evenement past.

Wij hebben zowel benzine als diesel aggregaten. Een benzine aggregaat is over het algemeen lager in huurprijs en stiller in gebruik. Dit type wordt veel door particulieren gehuurd. Een diesel aggregaat maakt iets meer geluid dan een benzinemodel, maar onderscheidt zich weer op het gebied van betrouwbaarheid. Dieselaggregaten worden doorgaans meer door bedrijven gehuurd.

 

Brandstofmanagement: kostenbesparend en maatschappelijk verantwoord

Klimarent ontzorgt u volledig. Denk aan extra benodigdheden als stroomkabels en een verdeelkast, om op veilige wijze meerdere apparaten op het aggregaat aan te sluiten. Het is handig en voordelig om een aggregaat te combineren met ons uitgekiende brandstofmanagement. Onze aggregaten kunnen tevens op onze smart brandstoftanks worden aangesloten, die wij bijvoorbeeld voor onze kachels verhuren.

U kunt het op peil houden van uw benzine- of dieselvoorraad van uw aggregaat met een gerust hart aan Klimarent overlaten. De brandstoftanks zijn uitgerust met een peilsysteem. Wij worden dagelijks elektronisch geïnformeerd over de hoeveelheid brandstof, die elk uur automatisch wordt gemeten. U heeft de garantie dat u altijd over voldoende brandstof beschikt om uw processen ongehinderd te laten verlopen. Onze vakspecialisten vullen tijdig uw brandstofvoorraad bij. U profiteert bij een grote of kleine aggregaat huren van een kostenbesparende en maatschappelijk verantwoorde aanpak van brandstofmanagement.

 

Uw partner voor plaatsing, installatie en onderhoud van de huuraggregaten

De service van Klimarent gaat verder dan alleen een aggregaat huren. Wij zijn ook uw betrokken en deskundige partner bij plaatsing, installatie en onderhoud van de gehuurde aggregaten. Onze ervaren monteurs zorgen voor vervoer en installatie van de apparatuur op de afgesproken locatie, wijze en tijd. Bovendien zijn zij verantwoordelijk voor het eventuele onderhoud en het bijvullen van brandstoffen en vloeistoffen. U bent altijd verzekerd van een betrouwbare stroomvoorziening en noodstroomvoorziening. Informeer naar de mogelijkheden.

                                                                                                                                                       

Neem contact op met Klimarent met uw vragen of verzoeken

Heeft u vragen of wilt u advies? Onze vakmensen staan voor u klaar om u deskundig te informeren en een passende oplossing aan te bevelen. Daarbij is het van belang dat u zo specifiek mogelijke informatie verstrekt over uw werkzaamheden, activiteiten of evenement. Wij lichten de mogelijkheden van verhuur en onze dienstverlening graag toe. Neem telefonisch of per mail contact op met onze vestiging in Oudewater (0800 – 55 46 273 of verhuur@klimarent.nl) of Dilbeek (0800 – 23 555 of info@klimarent.be). Of vul het online contactformulier in. Wij antwoorden en helpen u snel.

Neem de volgende stap

Wilt u direct bestellen, heeft u een vraag waarop u nu antwoord wilt hebben? Dan hebben wij graag dat u ons belt. Dat kan gratis, via 0800 55 46 273. Of kies een van de mogelijkheden hieronder. Alvast bedankt voor uw reactie.


Stuur mij de brochure Ik wil deskundig advies

Direct huren?

NL 0800 55 46 273 / BE 0800 23 555

24/7 bereikbaar

Tijdelijk huren 100% oplossen

Klimaatoplossingen voor:

kantoorpanden • werkplekken • productielocaties • bouwprojecten • zorginstellingen • scholen

winkels • horeca • evenementen • datacentra • POP (Point of Presence)-locaties • installateurs

CV ketel hurenOntvochtiger hurenVerwarming hurenmobiele airco hurenkoeling huren

stofafzuiging hurenstroomvoorziening hurenaggregaat hurenkachel hurenbouwdroger huren

Airco huren AmsterdamAirco huren RotterdamAirco huren UtrechtAirco huren AmersfoortAirco huren Groningen