Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Verwarming huren

Is de ruimte te koud of is de verwarming uitgevallen? Wenst u een aangenaam werkklimaat? Besluit tot een verwarming huren bij Klimarent. Wij bieden een verwarmingsoplossing voor elke situatie. U realiseert met onze uiteenlopende verwarmingsapparaten en heaters een optimaal klimaat. Op de bouwlocatie, in de productiehal, het kantoorgebouw of de evenementenruimte. U krijgt verwarming met de noodzakelijke capaciteit, passend bij uw wensen, behoeften en budget. U profiteert van de meest rendabele oplossing en een optimaal verwarmde omgeving.

Onze VCA-gecertificeerde specialisten beschikken over de expertise en ervaring voor een maatadvies bij verwarming huren. Mensen en machines gedijen het beste in een aangenaam klimaat. Wij verhuren bouwverwarming voor een verwarmde bouwlocatie en een optimaal bouwproces. Wij hebben direct inzetbare heteluchtkanonnen of warmtekanonnen voor grote of kleine ruimtes, binnen of buiten. En veel meer eenvoudig en flexibel te plaatsen verwarmingsapparaten. In uiteenlopende maten en met verschillende capaciteit.

Klimarent heeft altijd de beste verwarmingsoplossing paraat. Wij geven een weloverwogen advies op basis van de noodzakelijke capaciteit, de aanwezige faciliteiten en de invloedfactoren. Uw wensen en voorkeuren staan centraal. Wij bieden slimme oplossingen aan, zoals brandstofmanagement voor het op peil houden van de dieselvoorraad van uw kachel of aggregaat. Met onze aggregaten heeft u een (nood)stroomvoorziening voor de gehuurde verwarmingsapparatuur.

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op voor uw vragen, advies of een gratis brochure over ons uitgebreide dienstenpakket.

 

Verwarming huren

Passez à l'étape suivante

Vous désirez passer commande ? Vous avez une question qui exige une réponse immédiate ? Appelez-nous gratuitement au 0800 23 555. Ou choisissez l'une des solutions ci-dessous. Merci d'avance de votre retour.


Je souhaiterais recevoir une brochure J'aurais besoin du conseil d'un expert

Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Loué temporairement, solutionné à 100%

Solutions en matière de gestion de climat intérieur pour notamment:

les immeubles de bureaux • les espaces de travail • les sites de production • les projets de construction • les établissements médicaux et de soins • les écoles

les magasins • le secteur de l’hôtellerie-restauration • l'événementiel • les Data centers • les emplacements POP (Point of Presence) • les installateurs