Uw partner voor koeling, bevochtiging, verwarming, droging en ventilatie

Wij staan klaar voor de thuiswerkers

KR_home_office_djurdjica-boskovic-G8_A4ZWxE3E-unsplash1.jpg

Uit onderzoek is gebleken dat veel bedrijven een dip zien in productiviteit in de zomermaanden. Vaak is dit te wijten aan hoge temperaturen. Zo blijkt onder meer dat bij te hoge temperaturen de productiviteit met 20% daalt en wordt 45% van de werknemers vaker afgeleid. De temperatuurwisselingen zorgen voor een onaangename werkomgeving. Dit heeft direct invloed op de efficiëntie en het moreel. Daarom hebben veel bedrijven een airco, of huren zij een airco tijdens de zomermaanden om een aangenaam werkklimaat te creëren. 

Door de uitbraak van het coronavirus vragen steeds meer bedrijven hun personeel om thuis te werken. Het creëren van een aangename werkplek in je woning is essentieel voor de werkproductiviteit.

DSC_5726-sticker-small.jpg

De kleine portable airco unit van Klimarent heeft je werkplek snel gekoeld. De units zijn klein, compact, stil en gemakkelijk verrijdbaar. Zo kan je de airco eenvoudig naar een andere plek in huis verplaatsen. Er is geen ingewikkelde installatie nodig, je kunt de unit op elke gewenste plek neerzetten. Vervolgens hoeft enkel de luchtslang naar buiten. Tevens zitten er in de mobiele airco’s, filters die zorgen voor zuivering van de lucht zorgt. De unit heeft een koelvermogen van 3,5 kW en is aansluitbaar op een standaard huisstopcontact.

  • Energielabel koelen/verwarmen A / A+
  • Geluidsdrukniveau dB(A) (Hi) 64
  • Slank en modieus ontwerp
  • Ideale luchtverdeling door regelbaar luchtrooster
  • Door de intelligente aan-uit technologie gaat de unit automatisch op de energiebesparende modus bij de standby-modus
  • Hoogte 765 mm / Breedte 466 mm / Diepte 397 mm
Loué temporairement, solutionné à 100%

Solutions en matière de gestion de climat intérieur pour notamment:

les immeubles de bureaux les espaces de travail les sites de production les projets de construction les établissements médicaux et de soins les écoles

les magasins le secteur de l’hôtellerie-restauration l'événementiel les Data centers les emplacements POP (Point of Presence) les installateurs