Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Mobiele airco huren

Heeft u tijdelijke koelproblemen door een hittegolf of uitval van uw vaste airconditioning? U kunt bij Klimarent een mobiele airco huren als u moeite heeft met het koelen van de ruimte. Dankzij onze flexibele en effectieve koelingsproducten kunt u eenvoudig de temperatuur van uw productie-, kantoor- of serverruimte verlagen. Wij zijn ook uw betrokken partner bij acute problemen. Onze vakspecialisten staan bij calamiteiten 7 dagen per week en 24 uur per dag paraat om u van een passende oplossing te voorzien. Voorkom productieschade en hoge kosten en neem contact op voor een optimale klimaatbeheersing.

 

Meer weten over onze koeloplossingen? Klik hier!

mobiele airco huren

Gespecialiseerd in koelingsprocessen en optimale klimaatbeheersing

Klimarent is gespecialiseerd in tijdelijke koeling van productieprocessen en perfecte klimaatbeheersing in datacenters, kantoorpanden, productiehallen, fabrieken, winkels, horeca en opslagruimtes. Wij zijn VCA-gecertificeerd. Onze experts hebben de expertise van koelingsprocessen, milieu en veiligheid. Ons aanbod is breed en veelzijdig. U kunt een kleinschalige mobiele airco huren of een hoogwaardig koelsysteem voor uw werk- of leefruimte. Ons assortiment mobiele airconditioners omvat:

• luchtgekoelde airco’s
• lucht- / watergekoelde airco’s
• airco's op watersysteem
• drycoolers
• rooftops
• luchtbehandelingskasten
• chillers

Mobiele airco huren voor de beste en meest rendabele koelingsoplossing

Klimarent denkt met u mee over de beste en meest rendabele koelingsoplossing. U kunt een standaard mobiele airco huren, of wij ontwikkelen koelingsapparatuur op maat van uw bedrijf en productieprocessen. Koeltechniek is cruciaal in bijvoorbeeld de voedselvoorziening en IT-ruimtes.

Onze specialisten hebben veel kennis van meettechnieken, om de beste klimaatoplossing te realiseren. Wij monitoren met ons datalogsysteem de werking van uw eigen systeem of het door ons geleverde systeem. En sturen het tijdig bij. De functionaliteit van de airconditioning wordt bewaakt. Storingen en extra kosten worden zodoende voorkomen.

Eenvoudig en snel te plaatsen koelers voor divers gebruik

Heeft u snel luchtgekoelde airco’s nodig? Het is de voordeligste manier om bijvoorbeeld uw werkplekken te koelen. Ze zijn verrijdbaar en eenvoudig te plaatsen. Met een afvoerslang wordt de warmte en vochtige lucht door een raam naar buiten geblazen. Het is ook mogelijk om de afvoer met afzuiging via een verlaagd plafond te realiseren. Serverruimtes zijn effectief te koelen met lucht-/watergekoelde airco’s. Dankzij de lange verbindingsslang is iedere ruimte te koelen, zelfs een centraal in het gebouw gelegen plek of kelder.

Airco’s op watersysteem zijn ideaal als het niet lukt om de warme lucht naar buiten af te voeren. Of een alarmsysteem afvoer naar buiten verhindert. De koelers worden op het watersysteem aangesloten. Ze zijn geschikt voor datacentra, kantoorpanden, productieruimtes en proceskoeling. Een mobiele airco huren kan ook in de vorm van drycoolers. De koelers zijn vergelijkbaar met de airco’s op watercondensor, maar ze hebben een grotere capaciteit. Ze worden veel toegepast in grote ruimtes of ruimtes met warmteoverlast.    

Ook rooftops, luchtbehandelingskasten en chillers in het ruime aanbod

Wilt u uw restaurant, kantoor of grote feesttent tijdens een evenement van koele lucht voorzien? Onze rooftops zijn hiervoor bij uitstek geschikt.  Deze airco’s geven direct koude of warme lucht af via een van de twee luchttransportslangen. Wij koppelen ze aan luchtbehandelingskasten of we verplaatsen de lucht via buizen of tubes door het hele gebouw.

Onze luchtbehandelingskasten (LBK’s) zorgen voor het efficiënt en effectief koelen van lucht. Ze worden aangesloten op de aanwezige koudwatervoorziening of op onze chillers. De LBK kan van verschillende luchtfilters worden voorzien, om de hoge kwaliteit van de uitgeblazen te garanderen. Onze chillers ofwel koudwatermachines koelen water of vloeistof. Bij deze mobiele airco huren wordt het apparaat aangesloten op een bestaand systeem of een stand-alone luchtbehandelingskast.

 

Geïnteresseerd in een mobiele airco huren? Neem contact op met Klimarent voor meer informatie, advies of  het direct huren van airconditioning. Wij zijn 24/7 bereikbaar.        

Passez à l'étape suivante

Vous désirez passer commande ? Vous avez une question qui exige une réponse immédiate ? Appelez-nous gratuitement au 0800 23 555. Ou choisissez l'une des solutions ci-dessous. Merci d'avance de votre retour.


Je souhaiterais recevoir une brochure J'aurais besoin du conseil d'un expert

Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Loué temporairement, solutionné à 100%

Solutions en matière de gestion de climat intérieur pour notamment:

les immeubles de bureaux • les espaces de travail • les sites de production • les projets de construction • les établissements médicaux et de soins • les écoles

les magasins • le secteur de l’hôtellerie-restauration • l'événementiel • les Data centers • les emplacements POP (Point of Presence) • les installateurs