Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Bouwdroger huren

Bij bouw- en renovatiewerkzaamheden is een strakke planning van groot belang om het project binnen de afgesproken termijn te realiseren. Een goed droogproces speelt een essentiële rol om vertraging te voorkomen. Met een bouwdroger huren bij de specialisten van Klimarent is de ruimte snel op de gewenste vochtigheidsgraad en voorkomt u stagnatie in de bouw. Ook voor latere verwarming (en kostenbesparing op de energielast) van de woning of bedrijfspand moet het klimaat tijdens de bouw optimaal zijn. Wij verhuren daarom naast bouwdrogers ook ventilatoren en verwarmingsapparatuur als totaaloplossing voor een optimale droging en temperatuur.

 

Tijd, geld en overlast besparen met een condensdroger of adsorptiedroger huren

Tijdens het nieuw- of verbouwproces worden vele honderden liters water in de woning of het bedrijfspand ingebracht. Dit vocht moet zo snel mogelijk uit de constructie. Een bouwdroger huren bij Klimarent biedt de perfecte oplossing. U bespaart hiermee tijd en geld en u bent niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Bovendien minimaliseert u de kans op schimmel, vochtproblemen en ongedierte in de te (ver)bouwen woning of bedrijfspand.

De VCA-gecertificeerde vakmensen van Klimarent kunnen u op maat adviseren over welke bouwdroger of ontvochtiger u het beste voor uw project kunt huren. Wij beoordelen de situatie ter plaatse en dragen vervolgens tijdelijke, effectieve maatregelen aan om natte omstandigheden te voorkomen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en het te bereiken resultaat, verhuren wij één of meer condensdrogers of adsorptiedrogers.   

 

 bouwdroger huren

 

Bouwdroger huren voor het drogen van dekvloeren, schilderwerk en spuitwerk

Een bouwdroger huren is ideaal voor het drogen van dekvloeren, schilderwerk en spuitwerk in kleine of grote ruimtes. Onze condensdrogers zijn hiervoor zeer geschikt. Dit type bouwdroger onttrekt vocht uit de lucht en blaast deze langs gekoelde lamellen. De lucht gaat hierdoor condenseren. De ontvochtiger vangt het condenswater op, de droge lucht wordt in de ruimte teruggeblazen. Dit gaat continu zo door. Dankzij onze bouwdrogers wordt het gevaar van krimpscheuren afgewend. Ze drogen onder meer kruipruimtes, muren en vloeren van beton of ander materiaal. 

Condensdrogers zijn bij uitstek geschikt om het droogproces (en daarmee de bouw) te versnellen en bouwschade te voorkomen. Daarnaast worden ze regelmatig ingezet bij brand- en waterschade, om de ruimte snel te drogen en gevolgschade te beperken. De calamiteitendienst van Klimarent staat bij noodsituaties 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.         

 

Adsorptiedrogers voor ruimtes met een zeer lage luchtvochtigheid

De adsorptiedrogers van Klimarent zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een zeer lage luchtvochtigheid gewenst is. Denk aan de farmaceutische en chemische industrie, of opslagruimtes en koelruimtes voor bederfelijke waren. Een adsorptiedroger bevat een roterend wiel, waarlangs de vochtige lucht wordt geblazen. De vochtige lucht wordt verwarmd. Het vocht wordt via een luchtslang afgevoerd. Adsorptiedrogers worden ook ingezet bij zeer lage omgevingstemperaturen en in situaties waar (vanwege veiligheidsvoorschriften) een buitenopstelling noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij een bouwdroger huren voor olieopslagtanks.

 

Combineer een bouwdroger huren met ventilatie en verwarming

Met een bouwdroger huren bij Klimarent werkt u efficiënter (snel de juiste vochtigheidsgraad), garandeert u de continuïteit van de bouw én bespaart u op kosten (bouwtijd en energie). Het is een veilige en doeltreffende manier om vocht uit de bouwmaterialen te halen. U bereikt in de meeste gevallen het beste resultaat door de bouwdrogers te combineren met ventilatoren en verwarming. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie, deskundig advies of een gratis brochure. Wij helpen u graag.

Passez à l'étape suivante

Vous désirez passer commande ? Vous avez une question qui exige une réponse immédiate ? Appelez-nous gratuitement au 0800 23 555. Ou choisissez l'une des solutions ci-dessous. Merci d'avance de votre retour.


Je souhaiterais recevoir une brochure J'aurais besoin du conseil d'un expert

Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Loué temporairement, solutionné à 100%

Solutions en matière de gestion de climat intérieur pour notamment:

les immeubles de bureaux • les espaces de travail • les sites de production • les projets de construction • les établissements médicaux et de soins • les écoles

les magasins • le secteur de l’hôtellerie-restauration • l'événementiel • les Data centers • les emplacements POP (Point of Presence) • les installateurs