Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Airco huren in Utrecht

Door een airco te huren in Utrecht blijven al uw activiteiten of processen operationeel. Heeft u tijdens piekbelasting extra koelcapaciteit nodig? Zoekt u koeling als back-up vanwege noodzakelijk onderhoud aan uw vaste installatie? Wilt u op de werkvloer een gezond binnenklimaat scheppen tijdens een periode van hitte? Klimarent voorziet als vakspecialist in al uw wensen met een breed assortiment airconditioners voor zowel kleine als grote ruimtes. Wij beschikken tevens over een calamiteitendienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat om een acuut koelprobleem te verhelpen.

Airco huren Utrecht

De beste, meest rendabele en voordeligste koeloplossing

Klimarent is onderdeel van de Carrier Global Corporation, dat mondiaal koploper is op het gebied van hoogstaande verwarming-, airconditioning- en koeloplossingen. Onze VCA-gecertificeerde experts denken met u meer over de beste, meest rendabele en voordeligste oplossing voor het koelen van de ruimte. Daarbij bieden wij totaaloplossingen. In vele gevallen wordt het beste resultaat bereikt met een combinatie van maatregelen. Bijvoorbeeld een mobiele airco huren in Utrecht en het huren van ventilatie om een ideale balans te scheppen tussen temperatuur en luchtvochtigheid.

 

Advies op maat om een airco te huren in Utrecht

Klimarent adviseert met een airco huren in Utrecht vele sectoren, organisaties en instellingen. Denk aan kantoorpanden, (thuis)werkplekken, (industriële) productielocaties, bouwprojecten, zorginstellingen, laboratoria, scholen, winkels, horeca, evenementen, datacentra, serverruimtes en controlekamers. Daarnaast hebben wij speciale koeloplossingen voor tv-studio’s, filmsets en sportaccommodaties. Onze vakspecialisten adviseren u graag op maat over welke mobiele airco u kunt huren in Utrecht. Ons aanbod omvat:

  • Luchtgekoelde airco’s
  • Lucht-/watergekoelde airco’s
  • Airco’s op watersysteem
  • Drycoolers
  • Rooftops
  • Luchtbehandelingskasten
  • Chillers 

 

Een mobiele airco huren in Utrecht voor uw specifieke ruimte en processen 

Luchtgekoelde airco’s bieden een snelle en voordelige oplossing om bijvoorbeeld werkplekken te koelen. Lucht-/watergekoelde airco's zijn zeer effectief in het koelen van serverruimtes. Als de af te voeren warme lucht niet naar buiten kan of als een alarmsysteem de afvoer naar buiten verhindert, zijn airco's op watersysteem een perfecte keuze. Deze apparaten zijn geschikt voor onder meer datacentra, kantoorpanden, proceskoeling en productieruimtes.

Wilt u een grote ruimte of een ruimte met veel warmteoverlast koelen? Dan kunt u een mobiele airco huren in Utrecht in de vorm van een drycooler. Ze hebben een grote capaciteit en ze zijn vergelijkbaar met de airco’s op watercondensator. Onze rooftops worden veelvuldig gebruikt op het dak van kantoren en restaurants en om grote feesttenten op evenementen van koele lucht te voorzien. Verder hebben wij luchtbehandelingskasten voor het effectief en efficiënt koelen van lucht en chillers (ofwel koudwatermachines). Deze zijn vanwege hun enorme capaciteit zeer geschikt voor het koelen van grote gebouwen, zoals hotels, kantoorpanden en ziekenhuizen. 

 

Portable airco’s worden goed gereinigd, getest, gekeurd en onderhouden

Met een airco huren in Utrecht bent u verzekerd van een eersteklas product, dat de noodzakelijke verkoeling brengt. Onze koelinstallaties zijn in perfecte staat, want ze worden na elke verhuurperiode gereinigd, getest, gekeurd en onderhouden. Naast verhuur zorgen wij ook voor plaatsing, installatie en onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op en laat u deskundig en eerlijk informeren en adviseren.

Passez à l'étape suivante

Vous désirez passer commande ? Vous avez une question qui exige une réponse immédiate ? Appelez-nous gratuitement au 0800 23 555. Ou choisissez l'une des solutions ci-dessous. Merci d'avance de votre retour.


Je souhaiterais recevoir une brochure J'aurais besoin du conseil d'un expert

Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Loué temporairement, solutionné à 100%

Solutions en matière de gestion de climat intérieur pour notamment:

les immeubles de bureaux • les espaces de travail • les sites de production • les projets de construction • les établissements médicaux et de soins • les écoles

les magasins • le secteur de l’hôtellerie-restauration • l'événementiel • les Data centers • les emplacements POP (Point of Presence) • les installateurs