Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Mobiele Airco huren in Amsterdam

Heeft u extra koeling nodig in uw kantoor-, productie- of serverruimte? Klimarent biedt als vakspecialist de mogelijkheid om een mobiele airco te huren in Amsterdam. Wij zorgen voor een koelinstallatie naast uw vaste airconditioning of als vervanging van een uitgevallen airco. Met deze slimme oplossing behaalt én behoudt u de in de ruimte benodigde temperatuur. Uw bedrijfsactiviteiten of processen kunnen ongehinderd doorgaan, óók bij calamiteiten. Voor een efficiënte werking is het handig om de koeling te combineren met ventilatie.    

Airco huren in Amsterdam

Het juiste koelsysteem huren voor uw specifieke situatie

Klimarent is hét adres om een airco te huren in Amsterdam. Wij zijn koploper in tijdelijke koeling van productieprocessen en ideale klimaatbeheersing in kantoorpanden, fabrieken, productiehallen, datacenters, opslagruimtes, winkels en horecagelegenheden. Er zijn verschillende koelmogelijkheden. U krijgt het juiste systeem voor uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld een mobiele airco voor te verwachten warmteperiodes, gepland onderhoudswerk, grootschalige evenementen, tijdelijke ijsbanen of als onderdeel van een calamiteitenplan.   

Airco huren in Amsterdam als proceskoeling of comfortkoeling

Een mobiele airco huren in Amsterdam kan dienen als grootschalige of kleinschalige proceskoeling of als comfortkoeling. In vele industriële sectoren is koeling tijdens het productieproces een belangrijk aspect. Denk aan de voedingsindustrie, de maakindustrie en de chemische industrie. Industriële airco of comfortkoeling komt als geroepen als de vaste koelinstallatie in storing is, er onderhoud aan de installatie is of er te weinig koelcapaciteit is tijdens de warme zomer. Klimarent bedient u op maat met:

  • Luchtgekoelde airco’s
  • Lucht-/watergekoelde airco’s
  • Airco’s op watersysteem
  • Drycoolers
  • Rooftops
  • Luchtbehandelingskasten
  • Chillers

Luchtgekoelde mobiele airco huren in Amsterdam 

Met een luchtgekoelde airco huren in Amsterdam heeft u een snelle en voordelige oplossing in handen om  bijvoorbeeld een werk- of kantoorruimte met veel computers te verkoelen. De mobiele, verrijdbare airco’s plaatst u waar u wilt. De warmteafvoer vindt plaats door een slang die via een raam naar buiten leidt of via een verlaagd plafond met afzuiging.

Lucht-/watergekoelde airco's worden veelal gebruikt in serverruimtes, datacenters, controlekamers, ziekenhuizen, kantoren en winkels. Ze bewijzen ook hun meerwaarde bij evenementen, in tv-studio’s, op filmsets en sportaccommodaties. De lange, dunne verbindingsslang kan eenvoudig onder de vloer of via een deur of raam worden weggewerkt.

Airco’s op watersysteem en drycoolers met grote capaciteit

Lukt het niet om de warme lucht in de ruimte naar buiten af te voeren? De airco's op watersysteem van Klimarent zijn dan een uitstekende keuze. Dit koelsysteem wordt op het watersysteem aangesloten. Deze airco’s zijn geschikt voor ruimtes die geen nabije buitenomgeving hebben of voorzien zijn van een alarmsysteem dat de warmteafvoer naar buiten verhindert.

Heeft u grote ruimtes of ruimtes met veel warmteoverlast? Dan is het vaak voordeliger om een airco te huren in Amsterdam in de vorm van een drycooler. Deze airco’s koelen als warmtewisselaar door omgevingslucht. Ze zijn vergelijkbaar met de airco’s op watercondensator, maar ze hebben een grotere capaciteit. 

 

Rooftops, luchtbehandelingskasten en chillers als koelsystemen 

De rooftops van Klimarent geven koude of warme lucht af via een van de twee luchttransportslangen. Ze worden in vele gevallen gekoppeld aan aanwezige luchtbehandelingskasten, die voor de verspreiding van de koude (of warme) lucht door het hele gebouw zorgen. Als er geen luchtbehandelingskasten zijn, wordt de koude of warme lucht via buizen of tubes door het gebouw verplaatst. Een mobiele airco huren in Amsterdam in de vorm van rooftops is ideaal voor restaurants, kantoren en evenementen.

Klimarent verzorgt voor een effectieve en efficiënte koeling ook mobiele luchtbehandelingskasten die op de bestaande koudwatervoorziening of op chillers worden aangesloten. Deze koudwatermachines koelen water of vloeistof. Chillers zijn vanwege hun grote capaciteit zeer geschikt voor het koelen van grote gebouwen, zoals kantoorpanden, ziekenhuizen en hotels. 

 

Kies ervoor om een mobiele airco te huren in Amsterdam

Geïnteresseerd in het huren van een airco in Amsterdam? Neem contact op met de specialisten van Klimarent voor meer informatie, advies of een directe huuraanvraag.

Passez à l'étape suivante

Vous désirez passer commande ? Vous avez une question qui exige une réponse immédiate ? Appelez-nous gratuitement au 0800 23 555. Ou choisissez l'une des solutions ci-dessous. Merci d'avance de votre retour.


Je souhaiterais recevoir une brochure J'aurais besoin du conseil d'un expert

Besoin de louer tout de suite ?

NL 0800 23 555 BE

joignable 24 heures sur 24

Loué temporairement, solutionné à 100%

Solutions en matière de gestion de climat intérieur pour notamment:

les immeubles de bureaux • les espaces de travail • les sites de production • les projets de construction • les établissements médicaux et de soins • les écoles

les magasins • le secteur de l’hôtellerie-restauration • l'événementiel • les Data centers • les emplacements POP (Point of Presence) • les installateurs