Votre partenaire pour le chauffage, le refroidissement, l'humidification, la déshumidification et la ventilation

Airco refroidi à l'air Voir tous les produits
Climatiseurs refroidis par air/eau Voir tous les produits
Rooftops Voir tous les produits

Airco huren in Amersfoort

Een mobiele airco huren in Amersfoort biedt uitkomst als uw vaste koelinstallatie uitvalt, tijdens periodes van hitte of als de bestaande koelcapaciteit in de ruimte of op de locatie tekortschiet. Bijvoorbeeld tijdens seizoenpieken met een hoge productie, bij intensief dataservergebruik of bij een bouwproject. Klimarent heeft een groot assortiment mobiele airconditioners voor grote en kleine ruimtes, met bijbehorend vermogen. Onze koelinstallaties zijn verrijdbaar of verplaatsbaar, geluidsarm en energiezuinig. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Airco huren Amersfoort

Flexibele koelinstallaties voor vele verschillende toepassingen

Klimarent denkt als vakspecialist met u mee om een airco te huren in Amersfoort. We doen dit voor bedrijven in allerlei sectoren. Daarbij kan het gaan om proceskoeling of comfortkoeling. In de voedingsindustrie, maakindustrie, technologische industrie, chemische industrie en farmaceutische industrie is koeling tijdens het productie- en/of bewaarproces van essentieel belang. Comfortkoeling is de oplossing als een koelinstallatie in storing of onderhoud is of als er te weinig koelcapaciteit is. Klimarent heeft hoogwaardige mobiele airco’s voor toepassingen als:

 • Productie- en opslagruimtes van versproducten, farmaceutische producten en bloemen.
 • Kantoren, winkels, horecagelegenheden, hotels, scholen en zorginstellingen.
 • Technische ruimtes, serverruimtes, datacenters, controlekamers en laboratoria.
 • Openbare ruimtes, feest- en evenementententen en hospitality-units.
 • Thuiswerkplekken, tv-studio’s, filmsets en sportaccommodaties. 

 

Kleinschalige of grootschalige airco huren in Amersfoort

U kunt bij Klimarent net zo eenvoudig een kleinschalige mobiele airco huren in Amersfoort als een grootschalig koelsysteem. Wij denken met u mee en geven u deskundig en eerlijk advies over de beste, meest rendabele en voordeligste koeloplossing. Vaak is de combinatie van een specifieke airco met ventilatie de meest efficiënte en effectieve oplossing. Het diverse aanbod aan mobiele airco’s omvat:

 • Luchtgekoelde airco’s
 • Lucht-/watergekoelde airco’s
 • Airco’s op watersysteem
 • Drycoolers
 • Rooftops
 • Luchtbehandelingskasten
 • Chillers 

 

Ruime keuze aan mobiele airco huren in Amersfoort  

Welke airco huren in Amersfoort? Bij onze verrijdbare luchtgekoelde airco's vindt de warmteafvoer plaats via een slang (die via een raam naar buiten leidt) of via een verlaagd plafond met afzuiging. De lucht-/watergekoelde  airco’s hebben een lange, dunne verbindingsslang tussen het binnen- en buitendeel die eenvoudig onder de vloer of via een raam of deur kan worden weggewerkt. Kan de warme lucht niet naar buiten worden afgevoerd? Of verhindert een alarmsysteem de warmteafvoer naar buiten? Dan zijn onze airco’s op watersysteem een uitstekende keuze. Dit type airconditioning wordt ter koeling op het watersysteem aangesloten.

Onze drycoolers hebben een grote capaciteit en zijn daarmee ideaal voor grote ruimtes of ruimtes met veel warmteoverlast. Ze koelen als warmtewisselaar door omgevingslucht. De rooftops geven direct koude of warme lucht af via een van de twee luchttransportslangen. Ze worden onder meer gekoppeld aan bestaande luchtbehandelingskasten, die de koude (of warme) lucht door het hele gebouw verspreiden. Een alternatief is om de verkoelende lucht via buizen of tubes door het gebouw te verplaatsen. Onze luchtbehandelingskasten met luchtfilter worden aangesloten op de aanwezige koudwatervoorziening of op onze chillers, die water of vloeistof koelen.       

 

Compacte airco voor thuiswerkers en calamiteitendienst bij acute problemen

De coronapandemie heeft het thuiswerken in een stroomversnelling gebracht. Voor thuiswerkers biedt Klimarent de mogelijkheid om een airco te huren in Amersfoort om op warme (zomer)dagen tot een aangenaam werkklimaat te komen. De kleine, draagbare en verrijdbare airco-unit is geluidsarm en zorgt voor een snelle koeling van de werkplek. De warme lucht wordt met een luchtslang naar buiten afgevoerd.

Naast u te ondersteunen om een mobiele airco te huren in Amersfoort zorgt Klimarent ook voor plaatsing van de apparatuur. Ter waarborging van een goede klimaatbeheersing, beschikken wij over een calamiteitendienst die 7 dagen per week 24 uur per dag klaar staat.      

 

Een airco huren in Amersfoort bij Klimarent

Wilt u een airco huren in Amersfoort? Neem gerust contact op met Klimarent. Wij helpen u graag met de voor u beste en meest voordelige klimaatoplossing.

Loué temporairement, solutionné à 100%

Solutions en matière de gestion de climat intérieur pour notamment:

les immeubles de bureaux les espaces de travail les sites de production les projets de construction les établissements médicaux et de soins les écoles

les magasins le secteur de l\'hôtellerie-restauration l'événementiel les Data centers les emplacements POP (Point of Presence) les installateurs